20 apr
  • By Dennis Klooster
  • Cause in

Liwadderdag 2022

Op zondag 12 juni organiseert Aed Levwerd i.s.m. het Wijkpanel Heechterp-Schieringen en het Historisch Centrum Leeuwarden een Liwwadderdag. Wat kunt u die dag verwachten? De activiteiten gaan uiteraard over de historie van de wijk in de vorm van film, lezingen en muziek. Het fotoproject Welkom in Heechterp mag natuurlijk niet ontbreken. U bent van harte welkom.

Bij de start van de middag overhandigt Henk de Vries het eerste exemplaar van zijn boek Voetstappen door Heechterp-Schieringen aan de oud wijkbewoner Arno Brok, de huidige Commissaris van de Koning in Fryslân. Dit gebeurt in het buurthuis Insulinde.

Plaats: o.a. wijkcentrum (Egelantierstraat 5) en Insulinde (Gaspeldoornstraat 2).

Start:13.30 uur, einde:18.00 uur. Toegang: gratis.

Dennis Klooster