29 sep
  • By Dennis Klooster
  • Cause in

Pommeranten Pries

Vrijdag 25 september is de Pommeranten Pries van LHV Aed Levwerd uitgereikt. Dit jaar is de prijs gewonnnen door stichting KinderWerk Leeuwarden (stichting KWIL). De stichting zet zich in voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar uit Leeuwarden en organiseert elk jaar Jeugdland.

De jury van de Pommeranten Pries was onder de indruk van de stichting als een vrijwilligersorganisatie  dat elk jaar erin slaagt Jeugdland te organiseren en dat er een cultuur is van samenwerking, van plezier en ook van pedagogisch handelen, waar je niets anders dan respect voor kunt hebben.

Tevens was dit het laatste jaar van de huidige jury. De jury bestaande uit Piet Meerdink, Walter Kromhout en Silvana Fancel heeft besloten om het stokje over te dragen aan een nieuwe jury. Deze zal bestaan uit:  Anneke Holwerda, Asing Walthaus & Fokke van der Veen

Dennis Klooster