15 apr
  • By Dennis Klooster
  • Cause in

Annulering activiteiten Aed Levwerd vanwege Corona

Vanwege de Coronamaatregelen komen een aantal activiteiten te vervallen.

In de eerste plaats vervalt de Algemene Ledenvergadering. Deze zal op een later moment worden georganiseerd. Een uitnodiging volgt t.z.t. De stukken voor de ALV worden begin juni op de website geplaatst.

Het Bevrijdingsconcert (18 april), het Koningsdagconcert op 27 april en het burgemeestersuitje zijn geannuleerd. Voor het burgemeestersuitje zal eveneens een alternatieve datum worden gezocht.

Op de Algemene Ledenvergadering zou ook het nieuwe boek van Henk Oly , Bouwen aan Leeuwarden 1500-1800, worden uitgereikt aan de aanwezigen. Van dit boek, deel XIV van de Leeuwarder Historische Reeks, zijn 500 exemplaren beschikbaar voor de leden van Aed Levwerd. Leden kunnen een exemplaar afhalen bij het HCL zodra deze weer is geopend. Over de uitreiking wordt later meer bekend gemaakt door middel van deze website.

Dennis Klooster