29 dec
  • By Dennis Klooster
  • Cause in

Uitnodiging nieuwjaarsborrel

Graag nodigen wij u uit voor de nieuwjaarsborrel van historisch Leeuwarden in het Fries Landbouwmuseum. Het museum is gevestigd aan de Felling 6 te Leeuwarden (bij Goutum).

Op donderdag 3 januari 2019 van 16.00 tot 18.00 uur

De gezelligste nieuwjaarsborrel van Leeuwarden wordt georganiseerd door het Historisch Centrum Leeuwarden, de afdeling Monumentenzorg en Archeologie van de gemeente Leeuwarden en de Leeuwarder Historische Vereniging Aed Levwerd. Iedereen die de geschiedenis van Leeuwarden een warm hart toedraagt kan dan toasten op het nieuwe jaar. Wij begroeten u graag op donderdag 3 januari in het Fries Landbouwmuseum en wensen u alvast een plezierige kerstdagen en een goede jaarwisseling toe.

 

Geart de Vries, Historisch Centrum Leeuwarden

Leo van der Laan, Monumentzorg & Archeologie

Daan Postma, Leeuwarder Historische Vereniging Aed Levwerd

Dennis Klooster