Celebesstraat eind jaren 30 (Collectie: HCL).
19 feb
  • By Dennis Klooster
  • Cause in

Aankondiging activiteit Liwwadderdag

Liwwadderdag zondag 29 april

Eens in de drie jaar staat één oude wijk centraal op de Liwwadderdag. Achtereenvolgens waren dat IJsbaankwartier, Vliet, Huizum, Oldegalileën, Transvaalwijk en de Hollanderwijk. Deze editie staat in het teken van Oud Oost, maar iedereen die zich Liwwadder voelt is welkom. Er is een fototentoonstelling, ‘praatsjes’, muziek en kramen van diverse verzamelaars. Heeft u nog oude foto’s van Oud Oost op zolder liggen? Wilt u meehelpen bij de organisatie van een reünie van de Oost-Indische buurt (een ander deel van de wijk of een school of een vereniging)? Neem dan contact op met Klaas Zandberg van het HCL (via historischcentrum@leeuwarden.nl of 058-2332350).

Plaats: Zakenclub Cambuurstadion. Aanvang: 14.00 uur. Organisatie: Aed Levwerd en HCL i.s.m. wijkpanels, Sociaal Wijkteam Oud Oost e.a.  

Celebesstraat eind jaren 30 (Collectie: HCL).
Celebesstraat eind jaren 30 (Collectie: HCL)
Dennis Klooster