Printscreen website 2017
01 jan
  • By Dennis Klooster
  • Cause in

Een nieuwe website voor een historische vereniging

Op 5 januari wordt er een nieuwe website aangekondigd tijdens de nieuwjaarsborrel in Hostel Alibi. De website was sinds 2011 voor het laatst gewijzigd. Met deze vernieuwing gaat de vereniging mee met haar tijd. Ook voor een historische vereniging van belang.  

Responsive

De website is responsive gemaakt door Lautenbag Reclame. Dit wil zeggen dat de website zich kan aanpassen aan verschillende beeldschermen.  De website is nu beter bereikbaar voor de mobiel en tablet. Daarnaast heeft Lautenbag Reclame haar best gedaan op een nieuwe lay-out waardoor de website een frisse uitstraling heeft.

Werkgroepen website
Afbeelding homepage

Nieuwe opzet

De website heeft meer aandacht voor de verschillende werkgroepen die de vereniging rijk is. Aed Levwerd wil meer laten zien wat voor activiteiten zij hebben ondernomen en nog gaan ondernemen. In de afgelopen jaren zijn er veel foto’s genomen van activiteiten door actieve leden. Deze foto’s willen we aan u laten zien.

Op de homepage is plek voor actuele berichten. Naast de website die u informatie verschaft over de activiteiten en projecten die de vereniging organiseert heeft zij een blog opgericht waar actieve leden vertellen wat ze zoal bezighoudt. Een publicatie van een blogpost verschijnt minimaal één keer per maand. Het leuke hiervan is dat we iedere maand een andere gastschrijver zullen hebben.

Vooruitblik

Door deze vernieuwde website hoopt de vereniging weer jaren mee te kunnen in de razendsnelle veranderingen van het digitale tijdperk.

Heeft u op en of aanmerkingen? Stuur een mail naar webmaster@aedlevwerd.nl

 

Dennis Klooster